©huvipaja
Huvipaja - ääntä ja valoa
Eurotrus Ground Support FD-34 10m x 8m * korkeus 6,8m - mustat pisaraverkot sivulla ja takana * harmaa kate * 4 kpl 1000 litran vedellä täytettävää painotankkia
Support
Lavan maksimimitat 9,2m x 7,2m * yksi pala 1,2m x 2,4m * korkeus 0,8m tai 1,6m (säätöjaloilla, joten sopii myös epätasaiselle alustalle) Lavapaloista saa koottua tilan ja tarpeen mukaisen lavan. Lisätarvikkeina saatavana portaita, roudausramppeja, catwalkeja, kankaat reunoille jalkoja peittämään, lavamatto jne. Toimitamme lavan kuljetettuna, kasattuna ja poishaettuna. Tarkkoja hintaesimerkkejä on mahdotonta antaa, sillä haluttu lavan koko, varustelu ja kasausaikataulu kaikki vaikuttavat kustannuksiin. Mikäli kyseessä on useamman päivän tapahtuma, ensimmäisen päivän jälkeiset päivät ovat edullisemmat. Kannattaa siis soittaa ja kysyä lisätietoja ja hintaa omien tarpeiden mukaan! Pienempää lavaa on mahdollista vuokrata myös paloina. Yhden palan koko on 2m x 1m, korkeus 0,2-1,0m 20 cm välein. Hinta alkaen 60,- + alv 24%/pala noudettuna ja palautettuna.
Esiintymislava
Vuokraamme data/videotykkejä asiakkaillemme erilaisiin tarkoituksiin ja tilaisuuksiin. Data/videoprojektorin vuokrasta tarvikkeineen (vhs/dvd-soitin, taustakangas, kaapelit) veloitamme alkaen 85,- € + alv 24%/pv (esimerkkihinta toimipaikaltamme noudettuna ja palautettuna, tuonnista ja poishausta ja toimintakuntoon kytkemisestä veloitamme aiheutuneiden kulujen verran lisää). Kysy lisää puhelimitse tai sähköpostitse, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!
AV-laitteet
KALUSTOAMME
Ääni- ja valolaitteet, mikrofonit ym. kalusto päivittyy koko ajan. Kalustoa riittää useampaan tilaisuuteen ja tapahtumaan yhtä aikaakin, ääntä aina pienistä puheäänentoistoista kokouksiin tai festareille, valoa yksitäisistä valonheittimistä sisustus- ja tilavaloihin sekä näyttäviin lavavalaistuksiin. Kannattaa siis soittaa ja kysyä omaan tarpeeseen laitteita, jokaiselle saadaan räätälöityä tilanteeseen sopiva setti.
Ääni- ja valolaitteet